Kezdőlap Termomérés Referenciák Ablak felújítás

Kontaktus:
Šnír László,
Kechnec 224
Tel: +421905 420312
+421 55 6962361
snirlaco@gmail.com

  

Párásak,nedvesek,fagyosak az ablakai?

Ne engedje, hogy a drágán megfizetett meleg kiszökjön az ajtók és ablakok résein. Tudja-e hogy egy fütési szezon alatt 1 folyóméter rosszul szigetelt ablakon, ajtón kb. 50 kWó ( 5 m3 gáz) energia szökik el? Számolja ki, mennyit veszít ezen.
Mi a megoldás? Eurostrip® szigetelés. Szilikon szigetelés beültetve az ablakkeretben speciálisan kialakított résbe. Magas szigetelési hatékonyság, rendkívüli élettartam. A szigetelés ára egy fütési szezon alatt megtérül, és nincs többé párás vagy befagyott ablak.
Irányár: 1 m szigetelés ára beszereléssel 600 Ft.

.    . .

Ablakcserén gondolkodik? Ne hamarkodja el!

Sokkal olcsóbb megoldásként felkínálom Önnek ablaka hőszigetelését hőszigetelt üveggel. A hőszigetelt üveg utólagos beszerelése mindennemü építészeti beavatkozás nélkül valósul meg. Az egyszerü üveg helyére hőszigetelt üveg kerül, egy speciális foglalatban. Nem elhanyagolható az ár sem – a felújítás egy új műanyag ablakzárónak csupán a 45-50 %.Ebben az árban benne van a speciális Eurostrip®  szigetelés ára is. A felújított ablak szigetelési paraméterei valamint az élettartalma felülmúlja a műanyag ablakzáróét.

Felújítás előtt:

. 

.

 

Felújítás közben:

. 

.

.

 

Felújítás után:

. 

.
.

.